toevoegen aan agenda Europe/Amsterdam NVB Opleiding Projectontwikkeling Nieuwe Stijl Begin oktober 2018 start een nieuwe lichting van de NVB opleiding ‘Projectontwikkeling Nieuwe Stijl’. Deze opleiding is speciaal voor en met NVB Vereniging voor ontwikkelaars & bouwondernemers ontwikkeld en wordt in samenwerking met de Amsterdam School of Real Estate (ASRE) aangeboden. NVB Bouw info@nvb-bouw.nl

NVB Opleiding Projectontwikkeling Nieuwe Stijl

Meer informatie

Meer informatie over deze opleiding? Neem contact op:

Begin oktober 2018 start weer een nieuwe NVB opleiding ‘Projectontwikkeling Nieuwe Stijl’. Deze opleiding is speciaal voor en met NVB Vereniging voor ontwikkelaars & bouwondernemers ontwikkeld en wordt in samenwerking met de Amsterdam School of Real Estate (ASRE) aangeboden.

De wereld verandert in zowel fysieke als sociaal-maatschappelijke zin. En daarmee is ook het projectontwikkelingsvak continu in beweging. De vast- goedontwikkelaar moet tegenwoordig van alle markten thuis zijn; een enthousiaste partner met veel actuele marktkennis, een soepele rekenaar, een juridisch expert, een strategische onderhandelaar. Onder meer deze onderwerpen vinden we terug in de verschillende modules van deze opleiding.

NVB en ASRE streven naar heterogene groepen waardoor met name bij de praktijkgerichte opdrachten functionele interactie mogelijk is en de cases vanuit verschillende invalshoeken worden benaderd. Deze opleiding is dus niet alleen bedoeld voor ontwikkelaars en ontwikkelende bouwers maar juist ook zeer interessant voor vastgoedprofessionals bij gemeenten, beleggers en corporaties.

Het programma

Het studieprogramma van 2018/2019 is medio/eind februari bekend. Houd onze website in de gaten voor meer informatie.

Het resultaat

Per gevolgde module ontvangen deelnemers een certificaat. Als de gehele opleiding succesvol is afgerond, ontvangt de deelnemer het NVB diploma ‘Projectontwikkeling Nieuwe Stijl’.

Studieduur

De opleiding start één maal per jaar met de introductiemodule en kan in 14 maanden doorlopen worden. Door de modulaire opzet is het mogelijk het studietempo aan te passen aan de persoonlijke situatie. Ook kunnen deelnemers voorafgaand aan de introductiemodule losse modules volgen. Deze kunnen worden ingebracht in de NVB opleiding. 

Eisen

Wo/hbo werk- en denkniveau. Bij voorkeur minimaal 2-3 jaar relevante werkervaring.

Informatie en inschrijven

Voor meer informatie en aanmelding graag contact opnemen met:

Anneloes van der Woude
Marketing & Communicatie
E-mail: anneloes@nvb-bouw.nl
Telefoon: 06 53 22 87 77 / 070 386 02 04

Lees ook: NVB start opleiding ‘Projectontwikkeling Nieuwe Stijl’

Meer informatie

Meer informatie over deze opleiding? Neem contact op: