toevoegen aan agenda Europe/Amsterdam NVB Opleiding Projectontwikkeling Nieuwe Stijl Eind oktober 2017 start de NVB opleiding ‘Projectontwikkeling Nieuwe Stijl’. Deze opleiding is speciaal voor en met NVB Vereniging voor ontwikkelaars & bouwondernemers ontwikkeld en wordt in samenwerking met de Amsterdam School of Real Estate (ASRE) aangeboden. NVB Bouw info@nvb-bouw.nl

NVB Opleiding Projectontwikkeling Nieuwe Stijl

Meer informatie

Meer informatie over deze opleiding? Neem contact op:

Op 31 oktober 2017 start de NVB opleiding ‘Projectontwikkeling Nieuwe Stijl’. Deze opleiding is speciaal voor en met NVB Vereniging voor ontwikkelaars & bouwondernemers ontwikkeld en wordt in samenwerking met de Amsterdam School of Real Estate (ASRE) aangeboden.

De wereld verandert in zowel fysieke als sociaal-maatschappelijke zin. En daarmee is ook het projectontwikkelingsvak continu in beweging. De vast- goedontwikkelaar moet tegenwoordig van alle markten thuis zijn; een enthousiaste partner met veel actuele marktkennis, een soepele rekenaar, een juridisch expert, een strategische onderhandelaar. Onder meer deze onderwerpen vinden we terug in de verschillende modules van deze opleiding.

NVB en ASRE streven naar heterogene groepen waardoor met name bij de praktijkgerichte opdrachten functionele interactie mogelijk is en de cases vanuit verschillende invalshoeken worden benaderd. Deze opleiding is dus niet alleen bedoeld voor ontwikkelaars en ontwikkelende bouwers maar juist ook zeer interessant voor vastgoedprofessionals bij gemeenten, beleggers en corporaties.

De modules

FUNDAMENTALS*:

* Keuze uit 2 van de 3 modules. Bij deelname aan alle modules geldt een meerprijs.

ESSENTIALS**:

* Keuze uit 3 van de 4 modules. Bij deelname aan alle modules geldt een meerprijs.

Het resultaat

Per gevolgde module ontvangen deelnemers een ASRE certificaat. Als de gehele opleiding succesvol is afgerond, ontvangt de deelnemer het NVB diploma ‘Projectontwikkeling Nieuwe Stijl’.

Studieduur en locatie

De opleiding start één maal per jaar met de introductiemodule en kan in 14 maanden doorlopen worden. Door de modulaire opzet is het mogelijk het studietempo aan te passen aan de persoonlijke situatie. Ook kunnen deelnemers voorafgaand aan de introductiemodule losse modules volgen. Deze kunnen worden ingebracht in de NVB opleiding. De Introductiemodule vindt plaats op een door de NVB geselecteerde locatie. De overige modules worden gegeven bij de ASRE in Amsterdam.

Eisen

Wo/hbo werk- en denkniveau. Bij voorkeur minimaal 2-3 jaar relevante werkervaring.

Investering

Medewerkers van NVB lidbedrijven betalen € 7.995,-. Dit bedrag is gebaseerd op 2 Fundamentals en 3 Essentials inclusief studiemateriaal, catering en examenkosten en vrij van BTW. Ditzelfde tarief geldt voor relaties die dicht bij NVB staan zoals overheden, corporaties, beleggers et cetera. Voor marktpartijen die geen lid zijn van NVB geldt een tarief van € 9.250,-.

Informatie en inschrijven

Voor meer informatie en bij aanmelding van meerdere medewerkers van één NVB lidbedrijf, graag contact opnemen met ASRE:

Peter Tempelman
Programmamanager Executive Education
E-mail: p.tempelman@asre.nl
Telefoon: 06 3477 8026 / 020 668 11 29

Contactpersoon NVB:

Anneloes van der Woude
Marketing & Communicatie
E-mail: anneloes@nvb-bouw.nl
Telefoon: 06 53 22 87 77 / 070 386 02 04

Inschrijving is mogelijk tot 2 weken voor de eerste collegedag. Facturatie loopt via ASRE. Aanmelden is nu al mogelijk via de aanmeldbutton hieronder.

Lees ook: NVB start opleiding ‘Projectontwikkeling Nieuwe Stijl’

Download de volledige opleidingsbrochure

Meer informatie

Meer informatie over deze opleiding? Neem contact op:

Direct aanmelden voor de NVB opleiding 'Projectontwikkeling Nieuwe Stijl'
aanmelden