Leestijd: 2 minuten

Vacature Allround Communicatie­medewerker

14 Augustus 2019
Meer informatie

Ik help je graag verder. Neem contact met mij op via:

Allround (junior) Communicatiemedewerker (32 uur per week)

Wie zijn wij?

Al bijna 90 jaar is NVB de brancheorganisatie voor bedrijven die woningen ontwikkelen en bouwen. Of het nu gaat om onze belangenbehartiging, onze juridische adviezen, onze marktonderzoeken of onze congressen: met onze leden doen we er alles aan om voor iedereen in Nederland een betaalbare woning in een duurzame leefomgeving te realiseren. Dat doen we met een enorme dosis passie en deskundigheid. Maar bovenal doen we dat een beetje eigenwijs.

Wat ga je doen?

Jij helpt ons om onze verhalen zo goed mogelijk te vertellen. Als communicatiemedewerker bouw je aan de bekendheid en reputatie van NVB. Dat gebeurt zowel online (via website en sociale media) als offline via evenementen, lobbyactiviteiten, perscontacten en printmedia. Je geeft handen en voeten aan het marketing- en communicatiebeleid waar je zelf de nodige inbreng voor levert. Je schakelt in overleg en waar nodig externe bureaus in.

Je zoekt naar nieuwe manieren om de binding met de leden te versterken. Bovendien faciliteer, ondersteun en initieer je nieuwe persmomenten die bijdragen aan de gewenste profilering van NVB. Hiervoor onderhoud je een relevant netwerk van journalisten en influencers. Je standplaats is ons prachtige kantoor in Voorburg.

Wie ben je?

  • Je bent een proactieve persoonlijkheid met een open mind;
  • Je bent gedreven en hebt enige affiniteit met de woningmarkt;
  • Je hebt een lerende houding en pakt gemakkelijk dingen op;
  • Je hebt bij voorkeur een afgeronde studie in de Communicatie (MBO of HBO) of vergelijkbaar;
  • Je hebt kennis van en ervaring met de verschillende sociale media en monitoring tools;
  • Je gaat graag aan de slag met grafische programma’s, mailingsystemen en het beheren van websites;
  • Je kunt goed zelfstandig werken en je prioriteiten bepalen, maar bent ook een teamspeler;
  • Je hebt een vlotte pen en voor een persbericht of nieuwsbrief draai jij je hand niet om;
  • Je maakt makkelijk contact en bent een slimme netwerker;
  • Je bent flexibel inzetbaar in taken als ook in werktijden.

Wat bieden wij je?

We bieden je een inspirerende werkomgeving in een enthousiast team met veel vrijheid in de uitvoering van jouw taken en ruimte voor de inbreng van je ideeën. Bovendien kun je in korte tijd veel relevante ervaring opdoen met een breed scala aan marketing- en communicatiewerkzaamheden. We bieden je goede begeleiding en opleidingsmogelijkheden om jouw skills te vergroten. Kortom, een ideale functie om meters te maken en door te groeien. We gaan uit van een jaarcontract met uitzicht op verlenging. We bieden je een marktconform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Interesse?

Voldoe je aan het profiel en heb je interesse? Leuk! Laat het ons zo snel mogelijk weten. Graag ontvangen we je CV met korte motivatie uiterlijk 15 september 2019 per mail via info@nvb-bouw.nl. Voor meer informatie kun je ook bellen met Anneloes van der Woude 070 - 386 02 04.

De gesprekken met kandidaten zullen gepland worden in september bij ons op kantoor in Voorburg.