Leestijd: 1 minuut

NVB feliciteert Adriaan van Erk Groep met het winnen van de SKB Kopersbegeleiding Award én de Oplevering Award 2019!

23 September 2019

NVB feliciteert Adriaan van Erk Groep met het winnen van de SKB Kopersbegeleiding Award én de Oplevering Award 2019!

Bouwbedrijven die aangesloten zijn bij Stichting Klantgericht Bouwen bouwen nieuwbouwwoningen, vragen via enquêtes continu feedback van hun kopers en hebben *klantgericht ondernemen hoog in het vaandel staan. Speciaal voor hen organiseert de stichting een jaarlijkse exclusieve prijsuitreiking onder de aangesloten bouwbedrijven met minimaal 10 volledig ingevulde vragenlijsten van uitgenodigde kopers (periode: 1-7-2018 t/m 30-6-2019).

Categorieën SKB Awards 2019
De prijzen zijn toegekend in meerdere categorieën, te weten:

  • Kopersbegeleiding
  • Meer- en minderwerk
  • Oplevering

Kopersbegeleiding Award: Rehorst Bouw
De award voor beste kopersbegeleiding is uitgereikt aan Rehorst Bouw (onderdeel van de Adriaan van Erk Groep) uit Bergambacht. Het bouwbedrijf werd het best beoordeeld door klanten op onder meer ‘communicatie met de kopersbegeleider’, ‘informatievoorziening tijdens bouw’ en ‘het inspelen op extra wensen tijdens de bouw’.

Oplevering Award: Rehorst Bouw
En nogmaals valt het bouwbedrijf in de prijzen en wel in de categorie Oplevering. Deze Oplevering Award 2019 geeft aan dat de klanten van Rehorst naar tevredenheid zijn bediend op onder andere ‘communicatie tijdens de oplevering’, ‘de tijd die voor de oplevering is uitgetrokken’ en ‘de kwaliteit van de afgehandelde punten’.

Voor meer informatie over SKB en/of de SKB Awards kunt u contact opnemen met Edwin Groot via 06-19 34 88 34 of info@klantgerichtbouwen.nl.  Zie www.klantgerichtbouwen.nl voor meer informatie over de stichting.

Foto Rehorst: v.l.n.r.
Kitty van der Velde – CEO Adriaan van Erk Groep
Edwin Groot – Directeur SKB 
Arie Houweling – Directeur Rehorst Bouw