toevoegen aan agenda 2016-11-03 2016-11-03 Europe/Amsterdam ZEN-festival Over vijf jaar is alle nieuwbouw (bijna) energieneutraal of energieleverend. Dat is onontkoombaar. 1931 Congrescentrum, Oude Engelenseweg 1, 5222 AA Den Bosch NVB Bouw info@nvb-bouw.nl

ZEN-festival

Over vijf jaar is alle nieuwbouw (bijna) energieneutraal of energieleverend. Dat is onontkoombaar. En een enorme kans. Voor de bewoner. Voor de samenleving. Maar vooral ook voor de bouwer, de corporatie, de belegger en de projectontwikkelaar! We zitten midden in een kentering, waarbij de kennis bij de aanbieders en de mindset van de bewoners razendsnel aan het veranderen zijn.Kom daarom naar het ZEN-festival op donderdag 3 november en zie, hoor en leer van collega’s, koplopers en trendsetters waar we als sector staan en waar we heen gaan. Deel kennis, inzicht en praktijkervaring op het gebied van concepten, technieken, financiering, bewonersgedrag, marketing, verkoop en wet- en regelgeving.

Programma
10:00 uur     welkom & opening
12:00 uur     lunch en meer op ZEN-plein
13:15 uur     eerste ronde parallelprogramma
14:30 uur     pauze op ZEN-plein
15:15 uur     tweede ronde parallelprogramma
16:30 uur     borrel en meer op ZEN-plein

 


Inspireer elkaar

Ontmoet collega’s en vakgenoten uit de hele bouwketen in het ZEN-café. Inspireer elkaar in de ZEN-ideeën-carrousel. Hoor van slimme marketeers en verkopers hoe het hun gelukt is om de energiekwaliteit van de woning tot uniek selling point te maken. Ontdek slimme producten en diensten op de Innovatie-expositie. Werk aan de nieuwbouwwijk van de toekomst in het ZEN-atelier. Leer alles over normen en wetgeving, over NOM en BENG, EPC en EPG, EPV en LTV.

Het ZEN-festival is een initiatief van Aedes, Bouwend Nederland, NEPROM en NVB, de partners in Lente-akkoord Zeer Energiezuinige Nieuwbouw. Het ZEN-festival is voor hun leden, maar óók voor architecten, de toeleverende industrie, installatietechnische bedrijven en adviseurs. Kortom voor iedereen binnen de bouw- en vastgoedsector die onderdeel wil zijn van de oplossing!

Het ZEN-festival: een energieke dag, boordevol innovatie – in denken en doen! Doe mee aan de toekomst. Later inhalen hoeft niet, als je nu slim voorsorteert.

U kunt zich hier aanmelden