toevoegen aan agenda 2017-09-28 15:30 2017-09-28 19:00 Europe/Amsterdam DGA Masterclass: Strategische positionering Deze masterclass wordt gegeven door marketing expert Julian Stevense en is de tweede in de serie marketing masterclasses in samenwerking met Nyenrode Business Universiteit. Deze zijn exclusief voor Directeur-grootaandeelhouders (DGA’s) van NVB-lidbedrijven. Nyenrode Business Universiteit NVB Bouw info@nvb-bouw.nl

DGA Masterclass: Strategische positionering

Hoe onderscheid je jezelf op relevante wijze van de concurrentie?

Deze masterclass wordt gegeven door marketing expert Julian Stevense en is de tweede in de serie marketing masterclasses in samenwerking met Nyenrode Business Universiteit. Deze zijn exclusief voor Directeur-grootaandeelhouders (DGA’s) van NVB-lidbedrijven.

Tijdens deze masterclass staan we uitgebreid stil bij het strategisch positioneren van een organisatie, haar mensen en merken. Positioneren draait om het creëren van onderscheid en vervolgens voorkeur bij de doelgroep. Zowel intern als extern. Voorkeur bij (potentiële) werknemers, opdrachtgevers, overheden en bijvoorbeeld investeerders. Tijdens deze masterclass laten we door middel van een direct toepasbaar driestappenmodel zien hoe je voorkeur voor jouw organisatie kunt creëren.

Wat levert deze masterclass op?

  • Je kunt de koppeling te maken tussen marketing en ondernemerschap;
  • Je leert toegevoegde waarde te creëeren voor jouw eigen organisatie;
  • Je krijgt inzicht in de Customer journey en tips om de Customer journey te optimaliseren.

Opzet bijeenkomst

Het programma start om15.30 uur en eindigt om19.00 uur, inclusief een pauze waarin een lichte maaltijd wordt aangeboden. De NVB-Masterclass biedt een interactief programma op maat gemaakt voor de DGA’s van NVB. Ook als je niet eerder naar een DGA-sessie op Nyenrode bent geweest, kun je gerust aanschuiven.

Meer informatie en aanmelden

Download hier de leaflet met meer informatie over deze masterclass. Meld je snel aan (maximaal aantal deelnemers: 20). Er zijn voor NVB-leden geen kosten verbonden aan deze masterclasses.

In samenwerking met: