toevoegen aan agenda 2016-11-10 14:30 2016-11-10 14:30 Europe/Amsterdam NVB jaarcongres 2016 Op donderdag 10 november a.s. organiseert NVB Vereniging voor ontwikkelaars & bouwondernemers haar jaarcongres in Kasteel de Vanenburg te Putten Kasteel De Vanenburg, Putten NVB Bouw info@nvb-bouw.nl

NVB jaarcongres 2016

Visie, passie en leiderschap

Op donderdag 10 november a.s. organiseert NVB Vereniging voor ontwikkelaars & bouwondernemers haar jaarcongres in Kasteel de Vanenburg te Putten.

Het programma start om 15.00 uur (vanaf 14.30 uur ontvangst) en heeft als thema

‘Visie, passie leiderschap’

Met de juiste combinatie van visie, passie en leiderschap worden grootse prestaties neergezet. De vooruitziende blik, de passie voor het vak én de juiste managementkwaliteiten maken een ondernemer meer of minder succesvol. Mooie voorbeelden van hoge scores en flink falen vinden we in de sport.

Maurits Hendriks stond als chef de mission deze zomer in Rio met TEAM NL voor een enorme uitdaging. Met hem kijken we nog eens terug op de Olympische Spelen. Heeft hij de juiste keuzes gemaakt en het beste uit de sporters kunnen halen? Is hij medailletechnisch een tevreden man? Wat zou hij een volgende keer anders aanpakken?

Mensen laten presteren op het hoogste niveau, hoe doe je dat?

Haig Balian had als filmproducent al zijn sporen ruimschoots verdiend (Het meisje met het rode haar, Schatjes!, Terug naar Oegstgeest) toen hij in 2003 directeur van Artis werd. En ook hier is hij weer succesvol gebleken. Een verliesgevende dierentuin ‘herontwikkelen’ tot een succesvol miljoenenbedrijf is een complexe en kostbare uitdaging, zeker in Amsterdam waar de vierkanten meters niet voor het oprapen liggen. Onder zijn leiding gaat het de Amsterdamse dierentuin weervoor de wind. Maar tevreden is hij nog niet. Met visie, veel passie en leiderschap werkt hij dus verder aan de mooiste tuin voor mens en dier!

In het podiumgesprek gaat gespreksleider Felix Rottenberg op zoek naar de sleutels tot het succes van de CEO’s:

Ingrid Faber (Pooling Partners - grootste Europese producent en verhuurder van houten pallets), Michiel Hofman (Hofman Dujardin Architects – succesvol in de ‘nieuwe economie’) en Harrie van Noorden (Thunnissen Groep – vernieuwende ontwikkelende bouwer).

Frank Krake kent u van vorig jaar maar niet in de rol die hij dit jaar krijgt. Het wordt een afsluiting om nog lang over na te praten!

Programma 10 November 2016

 • 14:30
  Ontvangst deelnemers
 • 15:00
  Welkom en opening
  Johan Groen, Voorzitter NVB
 • 15:05
  Op weg naar Olympisch goud
  Maurits Hendriks, Chef de Mission NOC*NSF
 • 15:35
  Fris ondernemerschap in de nieuwe economie
  Felix Rottenberg in gesprek met

  Ingrid Faber, Faber Halbertsma Groep - Michiel Hofman, Hofman Dujardin Architects - Harrie van Noorden, Thunnissen Groep

 • 16:20
  Pauze
 • 16:45
  De kracht van anders kijken
  Haig Balian, Directeur Natura Artis Magistra en voormalig filmproducent
 • 17:15
  De succesvolle 'ramp'ondernemer
  Frank Krake, Rampondernemer en directeur Rollercoaster Enterprises
 • 18:00
  Afronding met aansluitend borrel en buffet

De Locatie

Vanenburgerallee 13, 3882 RH Putten routebeschrijving