toevoegen aan agenda
2016-06-10 10.00 uur 2016-06-10 Europe/Amsterdam NVB on tour Onze eerste 'NVB on tour’is een feit. Meander Medisch Centrum (MMC) te Amersfoort. NVB Bouw info@nvb-bouw.nl

NVB on tour

Een bezoek aan Meander medisch centrum


toevoegen aan agenda 2016-06-10 11:10 2016-06-10 Europe/Amsterdam NVB on tour Onze eerste 'NVB on tour’is een feit. Meander Medisch Centrum (MMC) te Amersfoort. NVB Bouw info@nvb-bouw.nl

NVB on tour

Een bezoek aan Meander medisch centrum

 

NVB on tour

Een bezoek aan Meander medisch centrum

 

NVB on tour

Lees hier het Flitsverslag

Een bezoek aan Meander medisch centrum

Onze eerste NVB on tour’is een feit. Een compleet nieuwe serie NVB-bijeenkomsten, met inspirerende thema’s, op aansprekende locaties, met boeiende mensen en volop mogelijkheden tot matchmaking en netwerken. De primeur vond plaats op vrijdag 10 juni in het Meander Medisch Centrum (MMC) te Amersfoort.

Matchmaking & Netwerken

Dit spiksplinternieuwe ziekenhuis is één van de meest bijzondere van heel Nederland. En niet zomaar. In alles staat de patiënt hier centraal. Gastheer en ceo Frank de Reijvertelt over zijn strategische keuzes bij het transformeren van zijn ziekenhuis naar het meest digitale en klantvriendelijke van Nederland. Frank (in zijn vorige baan verantwoordelijk voor álle inkoopactiviteiten van Air France KLM) organiseert zijn ziekenhuis 100% rondom de patiënt. Aan die kwaliteit maakt hij alles ondergeschikt.

Dit meest digitale ziekenhuis van Nederland zit boordevol technologie. Vincent van Luling, directeur Digital & ICT duikt dieper de digitalisering en techniek in en presenteert een aantal succesvolle APP’s bij het regisseren van de communicatie met de patiënt.

Waarom vinden wij het zo belangrijk om het MMC te bezoeken?

Het antwoord is simpel: vervang ‘patiënt’ door ‘klant’ en je weet wat je te doen staat. Ook bouw- en ontwikkelbedrijven  proberen immers zo dicht mogelijk op de wensen van de klant te opereren. Wie weet wat we van elkaar kunnen leren?

 

Presentatie Frank de Reij

Presentatie Vincent van Luling