toevoegen aan agenda 2018-10-09 09:00 2018-10-09 17:00 Europe/Amsterdam Startdag NVB Opleiding Projectontwikkeling Nieuwe Stijl Op 9 oktober 2018 start de NVB opleiding ‘Projectontwikkeling Nieuwe Stijl’. Deze opleiding is speciaal voor en met NVB Vereniging voor ontwikkelaars & bouwondernemers ontwikkeld. Down Under NVB Bouw info@nvb-bouw.nl

Startdag NVB Opleiding Projectontwikkeling Nieuwe Stijl

Op 9 oktober 2018 start de NVB Opleiding Projectontwikkeling Nieuwe Stijl (2018/2019). Deze opleiding is speciaal voor en met NVB Vereniging voor ontwikkelaars & bouwondernemers ontwikkeld en wordt in samenwerking met de Amsterdam School of Real Estate (ASRE) aangeboden.

De opleiding stelt in grote lijnen de deelnemers in staat om een gedegen investeringsvoorstel voor een (her-) ontwikkelingsopgave op te stellen.

Het resultaat

Per gevolgde ASRE-module ontvangen deelnemers een ASRE certificaat. Als de gehele opleiding succesvol is afgerond ontvangt de deelnemer het NVB diploma ‘Projectontwikkeling Nieuwe Stijl’.

Periode, studieduur en locatie

De opleiding start een maal per jaar met de introductiemodule (startdag) en kan in 12-14 maanden doorlopen worden. Door de modulaire opzet is het mogelijk het studietempo aan te passen aan de persoonlijke situatie. Ook kunnen deelnemers voorafgaand aan de introductiemodule losse modules volgen. Deze kunnen worden ingebracht in de NVB opleiding.

Onderdelen en data

De modulaire opzet van de opleiding biedt deelnemers veel keuzevrijheid bij het bepalen van de persoonlijke leerroute. De opleiding start met een eendaagse introductiemodule. Vervolgens bepaalt de cursist zo veel mogelijk zijn eigen leerroute. Gedurende de looptijd van de opleiding stelt de student een ‘Professioneel Plan’ op waarin de kennis uit de gevolgde modules wordt toegepast op een eigen praktijksituatie. In september 2019 wordt ter inspiratie een excursie naar een toongevende (her)ontwikkeling aangeboden. Download hier het overzicht met onderdelen en data.

Eisen

WO/HBO werk- en denkniveau. Bij voorkeur minimaal 2-3 jaar relevante werkervaring.

Investering

De investering voor deelname aan deze opleiding bedraagt € 9.250,- Medewerkers van NVB lidbedrijven krijgen 13% korting en betalen € 7.995,-. Dit bedrag is inclusief studiemateriaal, catering en examenkosten en vrij van BTW. Ook voor deelnemers die werkzaam zijn bij gemeenten en corporaties geldt ditzelfde kortingstarief. Het studiemateriaal wordt zoveel mogelijk digitaal ter beschikking gesteld.

Informatie en inschrijven

De startdag maakt onderdeel uit van de NVB Opleiding ‘Projectontwikkeling Nieuwe Stijl’. Klik hier om in te schrijven voor 2018-2019. Voor vragen of meer informatie kunt u contact opnemen met:

Anneloes van der Woude
Marketing & Communicatie
E-mail: anneloes@nvb-bouw.nl
Telefoon: 06 53 22 87 77 / 070 386 02 04

Download hier de opleidingsbrochure 2018/2019.

Direct inschrijven voor de NVB opleiding 'Projectontwikkeling Nieuwe Stijl'
inschrijven