toevoegen aan agenda 2020-05-26 00:00 2020-05-26 Europe/Amsterdam Congres ‘BENG! Zo Doe Je Dat’ Per 1 juli 2020 wordt de EPC vervangen door BENG. Hoe bouw je nieuwbouwwoningen BENG en beter? Daar heeft het Lente-akkoord jarenlang kennis en ervaringen over verzameld. Wil je in één middag bijgepraat worden? Of wil je juist de laatste inzichten horen? Tijdens dit congres krijg je alle ins en outs te horen. Mauritskazerne, Ede NVB Bouw info@nvb-bouw.nl

Congres ‘BENG! Zo Doe Je Dat’

Per 1 juli 2020 wordt de EPC vervangen door BENG. Hoe bouw je nieuwbouwwoningen BENG en beter? Daar heeft het Lente-akkoord jarenlang kennis en ervaringen over verzameld. Wil je in één middag bijgepraat worden? Of wil je juist de laatste inzichten horen? Tijdens dit congres krijg je alle ins en outs te horen.

Per 1 juli 2020 gaan de energie-eisen voor nieuwbouw naar Bijna Energieneutraal (BENG). Wat betekent dit? Veel opdrachtgevers, bouwers en adviseurs hebben in de afgelopen jaren al de nodige ervaringen opgedaan. In een groot aantal deelsessies hoor je van collega’s en specialisten de laatste inzichten rond BENG.

In de deelsessies staan praktijkervaringen centraal. De sessies duren 45 minuten met veel ruimte voor het stellen van vragen. (sessies zijn nog niet in de goede volgorde en in de goede ronde). Lees hier meer over de deelsessies en het aantal rondes.

Aanmelden

Je kunt je aanmelden via de NEPROM-website. Wil je zeker zijn van een plaats, meld je dan snel aan. Er zijn 300 plaatsen beschikbaar. Je ontvangt na je aanmelding een bevestiging. Een week voor aanvang ontvang je het definitieve programma, de deelnemerslijst en een routebeschrijving.

Voor de leden van de vier brancheverenigingen binnen het Lente-akkoord (Aedes, Bouwend Nederland, NEPROM en NVB-bouw) en voor ambtenaren bedragen de deelnamekosten € 110. Voor overige deelnemers bedragen de deelnamekosten € 175. Deelnamegelden zijn vrijgesteld van BTW.

Annuleringsvoorwaarden

Annuleren is kosteloos tot twee weken voor het evenement. Bij latere annulering worden de volledige deelnamekosten in rekening gebracht. Vervanging door een collega is ook mogelijk. De factuur wordt na afloop van het congres verzonden.

Programma

 • 12:00
  Ontvangst met lunch
 • 13:00
  Opening door dagvoorzitter

  Jan Fokkema, directeur NEPROM

 • 13:05
  n.n.b
 • 13:25
  Harm Valk (Nieman RI), legt uit waar je op moet letten bij BENG.
 • 13:45
  Bekendmaking van de drie best gewaardeerde ZEN projecten n.a.v. woonbelevingsonderzoek
 • 14:00
  Start eerste reeks parallelsessies (45 minuten)
 • 14:45
  Pauze
 • 15:15
  Start tweede reeks parallelsessies (45 minuten)
 • 16:00
  Start derde reeks parallelsessies (45 minuten)
 • 16:45
  Borrel en hapjes

Congres ‘BENG! Zo Doe Je Dat’