toevoegen aan agenda 2020-11-12 16:00 2020-11-12 18:00 Europe/Amsterdam NVB Jaarcongres 2020 Het zal je alleen niet verbazen dat we het anders gaan doen dan voorheen. Want álles gaat de laatste tijd anders dan voorheen! En ja, we zullen ons natuurlijk aan alle Coronamaatregelen houden. DeFabrique NVB Bouw info@nvb-bouw.nl

NVB Jaarcongres 2020

Het zal je alleen niet verbazen dat we het anders gaan doen dan voorheen. Want álles gaat de laatste tijd anders dan voorheen! En ja, we zullen ons natuurlijk aan alle Coronamaatregelen houden. 

Het is (aan)passen en meten, tellen en berekenen maar we geven niet op!

Graag nodigen we je uit voor de NVB Alles is anders show’, een hybride (fysiek én online) productie, live vanuit De Fabrique in Utrecht.

We zien om ons heen dat het (eventueel noodgedwongen) inslaan van nieuwe wegen en anders denken ook hele goede en leuke ontwikkelingen kunnen opleveren. Deze kwetsbare periode is helaas nog niet voorbij en dwingt ons allen om nog beter te kijken wie we zijn, waar we naar toe willen en wat onze maatschappelijke rol is. Wij zijn er uit: wij blijven heel gewoon en onszelf maar gaan naar een andere aanpak, een nieuwe jas die beter bij ons past. We hebben dus veel te vertellen op het jaarcongres en verrassende sprekers op het programma staan.

Het wordt een interactief spektakel voor jong en oud met interessante visies, serieuze dilemma’s en spannende presentaties.
Met op het podium bijdragen van

 • Peter Hein van Mulligen, hoofdeconoom CBS
 • Reinier van den Berg, duurzaam ondernemer en voormalig meteoroloog
 • Prijswinnend DNA engineer Charlotte Koster

En verder live bijdragen van NVB-leden in ‘de stand in het land’, een verrassende aankondiging vanuit bestuur en organisatie, een oproep en een hart onder de riem!

Is na deze middag alles anders? We zullen het zien. Maar één ding is zeker: Deze middag wil je niet missen!

Meld je dus snel aan voor dit event (mocht je dat nog niet gedaan hebben) en verzeker je van een gratis online ticket.  Omdat we ook 30 gasten in De Fabrique mogen ontvangen, zullen we op dinsdag 3 november uit de aanmeldingen 30 NVB-leden loten die op 12 november de ‘Alles is anders show’ live mogen meebeleven. Hen zullen we die week persoonlijk benaderen.

We kijken er naar uit je - live of online - te ontmoeten op donderdagmiddag
12 november aanstaande van 16.00 – 18.00 uur!

Programma

 • 13:00
  Ledenvergadering (ALV)
 • 16:00
  Start NVB Jaarcongres
 • 18:00
  Einde

NVB Jaarcongres 2020

 • 12 November 2020
 • van 16:00 uur tot 18:00 uur
 • DeFabrique
  Westkanaaldijk 7, 3542 DA Utrecht