toevoegen aan agenda 2020-09-02 17:00 2020-09-02 21:00 Europe/Amsterdam NVB Nazomer BBQ NVB Nazomer BBQ voor iedereen in de NVB Opleiding ‘Projectontwikkeling Nieuwe Stijl’ (alumni, huidige cursisten en degenen die per oktober aanstaande starten). NVB NVB Bouw info@nvb-bouw.nl

NVB Nazomer BBQ

KOM JE NETWERK VERGROTEN TIJDENS DE NVB NAZOMER BBQ OP 2 SEPTEMBER!

Wissel ideeën en vooruitzichten uit, bespreek de actualiteit, het weer of je muziekvoorkeuren, geef tips, deel ervaringen en enthousiasmeer elkaar! Wij zorgen voor de tropische omlijsting met lekker eten en mooi weer.

Op vrijdag 9 oktober start de 4e lichting vastgoedprofessionals aan de NVB Opleiding Projectontwikkeling nieuwe stijl. We lopen dan tegen de 90 studenten die deze opleiding (gaan) volgen of gevolgd hebben. En als je bedenkt dat onze opleiding ook hoog scoort op ‘netwerk-waardering’ en het gewoon leuk is om iedereen na maanden van lockdown en een zomerreces weer te spreken, zien wij alleen maar voordelen bij de aanstaande NVB Nazomer BBQ 2020 (Huize Middenburg Voorburg 17.00-21.00) waar alle studenten - van starter tot gediplomeerde - voor zijn uitgenodigd!

Dus reserveer je agenda, trommel je mede-studenten op en meld je hier aan.

Tot woensdagavond 2 september 2020 !