toevoegen aan agenda 2020-07-02 09:00 2020-07-02 13:00 Europe/Amsterdam NVB Verbinden in de Regio Noord Nederland VERPLAATST NAAR 2 JULI De provincie Groningen is economisch erg afhankelijk van de stad Groningen. Om stad en ommeland meer in balans te krijgen en zo iedereen te laten profiteren van de economische vooruitgang die daarmee gepaard gaat, is van belang dat provincie, gemeenten, corporaties en marktpartijen de handen ineen slaan en gezamenlijk op zoek gaan naar oplossingsrichtingen voor met name de vastgoed- en woningbouwproblematieken in de Groningse krimpregio’s. Gedeputeerde Van Dekken heeft aangegeven hiervoor graag gastheer te zijn. Provinciehuis Groningen (Statenzaal) NVB Bouw info@nvb-bouw.nl

NVB Verbinden in de Regio Noord Nederland VERPLAATST NAAR 2 JULI

NVB Regiobijeenkomst Noord Nederland ism Provincie Groningen

De bijeenkomst is van 9 april verplaatst naar 2 juli. 

De provincie Groningen is economisch erg afhankelijk van de stad Groningen. Om stad en ommeland meer in balans te krijgen en zo iedereen te laten profiteren van de economische vooruitgang die daarmee gepaard gaat, is van belang dat provincie, gemeenten, corporaties en marktpartijen de handen ineen slaan en gezamenlijk op zoek gaan naar oplossingsrichtingen voor met name de vastgoed- en woningbouwproblematieken in de Groningse krimpregio’s. Gedeputeerde Van Dekken heeft aangegeven hiervoor graag gastheer te zijn.

Voor deze interactieve bijeenkomst die NVB samen met de Provincie Groningen organiseert, worden naast marktpartijen (ontwikkelende bouwondernemingen), wethouders en hoofden afdelingen RO/woningbouw/economie van Groningse gemeenten, ook directeuren van woningcorporaties uitgenodigd. De ochtend wordt begeleid door Claudia Laumans (Transitie-atelier CLC Company). We sluiten af met een gezamenlijke lunch.

Deze bijeenkomst is voor iedere professional (NVB-lid of niet) die graag een bijdrage levert aan de ontwikkeling van toekomstbestendige vastgoedprojecten in de Groningse krimpregio’s.

 

 

 

 

Programma

 • 09:00
  Ontvangst
 • 09:30
  Welkom
  Gedeputeerde Tjeerd van Dekken
 • 09:45
  Stand van zaken economie en woningmarkt in de Provincie Groningen
  Daniël Depenbrock, KAW Architecten
 • 10:30
  Aan de slag - Introductie door Claudia Laumans
 • 11:00
  Korte Pauze
 • 11:15
  Vervolg programma
 • 12:00
  Napraten tijdens broodjeslunch
 • 12:15
  Centrale Terugkoppeling en conclusies
 • 12:30/45
  Informele lunch

NVB Verbinden in de Regio Noord Nederland VERPLAATST NAAR 2 JULI

NVB Regiobijeenkomst Noord Nederland ism Provincie Groningen