toevoegen aan agenda 2019-06-10 2019-06-10 Europe/Amsterdam Studiereis Toronto Van het stenen tijdperk naar de digitale eeuw. Nergens verandert de bouwwereld zo snel als in technologie-hub. Toronto (Canada) NVB Bouw info@nvb-bouw.nl

Studiereis Toronto

Meer informatie

Ik help je graag verder. Neem contact met mij op via:

De wereld van het vastgoed is tot nu toe niet wezenlijk geraakt door disruptieve tech­nologieën. Hier regeren nog geen onlineplatforms als Booking.com, Uber of Amazon die de regels van het spel compleet veranderen. Maar met de ontwikkeling van het Waterfront in Toronto eist Google zijn Plek aan de tafel van de stedelijke ontwikkeling op. Is dit het begin van de disruptie van de bouwwereld? 

Wat betekenen nieuwe, datagedreven technologieën voor uw bedrijfsmodel? Hoeveel ict-ers heeft u al in dienst? Wat doen uw ketenpartners? Kortom: welke strategie volgt uw bedrijf in deze veranderende wereld? 

5-daagse studiereis

Reis dit voorjaar van 10 juni tot 15 juni 2019 mee met NVB naar deze Canadese metropool om samen met uw vakgenoten met eigen ogen te ervaren hoe de vastgoedwereld van morgen eruit ziet. Bezoek spraakmakende locaties zoals het Waterfront van Google Sidewalk Labs, het Cisco Innovation Centre en Mars Discovery District. Spreek met betrokken bedrijven en overheden en met inspirerende voorlopers uit de technologiewereld over hun kijk op uw vakgebied. Beleef ‘s avonds de bruisende culturele smeltkroes die Toronto is. Het 5-daagse programma biedt volop inspiratie en aanknopingspunten om de ervaringen en inzichten te vertalen naar de eigen praktijk. 

Doelgroep en kosten

De doelgroep van deze reis bestaat uit directieleden van NVB-lidbedrijven en overige bouwondernemers en ketenpartners. De all-in kosten voor deze 5-daagse reis bedragen €4.000. In veel gevallen is een subsidie mogelijk van de RVO. Op dit moment wordt onderzocht of de reis tegen een kleine meerprijs kan worden uitgebreid met een bezoek aan Detroit.

Voorwaarden deelnemers missievouchers (SIB)

Flyer NVB Studiereis Toronto 10-15 juni 2019

Programma

 • Dag 1
  Reisdag en kennismakingsdiner
 • Dag 2
  Google Waterfront en Nederlandse ambassade
 • Dag 3
  Mars Discovery District en Cisco Innovation Centre
 • Dag 4
  Smart Cities Expo en vrije middag
 • Dag 5
  Interactieve werksessie en vrije middag

Studiereis Toronto