Leestijd: 1 minuut

Flitsverslag

Neem de tijd, creëer nieuwe kansen!

7 April 2017

Time is precious. Maar zo nu en dan is het goed om in je drukke (werk)schema wat tijd vrij te maken om juist hierbij stil te staan. Dat is precies wat de vastgoedprofessionals deden die ons NVB Café bezochten op 6 april j.l.

Tim Voors, reclamemaker en keynote speaker van beroep, vertelde tijdens het NVB Café over zijn laatste solo wandeltocht van 6 maanden van Mexico naar Canada (Pacific Crest Trail). Een tocht die hij liep terwijl hij eigen ondernemer is, partner en vader van 3 kinderen. Dankzij een goede voorbereiding en de steun van zijn omgeving, lukte het hem zijn hectische leven te onderbreken voor een onvergetelijke ervaring.

Voor iedereen haalbaar

Het letterlijk tijd en afstand creëren biedt ons een vers perspectief. Op jezelf, op je werk of je organisatie. Je ziet weer nieuwe kansen, geeft je creativiteit een boost en je kunt weer wat vaker vrolijk en optimistisch zijn! Een les die volgens Tim Voors door iedereen opgevolgd zou moeten worden. Én kunnen worden. Het enige dat je hiervoor hoeft te doen is af en toe wat tijd en ruimte voor jezelf nemen. 6 Maanden is misschien wat veel gevraagd, maar begin eens met 1 uur en zie wat het je oplevert. Niet morgen, maar vandaag, want time is precious.