Leestijd: 1 minuut

Eerste diploma-uitreiking NVB Opleiding ‘Projectontwikkeling Nieuwe Stijl’

8 Maart 2019
Meer informatie

Ik help je graag verder. Neem contact met mij op via:

In oktober 2017 startten 15 enthousiaste vastgoedprofessionals aan de NVB Opleiding Projectontwikkeling Nieuwe Stijl. Twaalf van hen konden op 7 maart jongstleden tijdens de feestelijke ceremonie in Kasteel De Vanenburg in Putten, hun diploma en felicitaties in ontvangst nemen.

De aanloop naar deze diploma-uitreiking was voor sommigen nog wel even spannend omdat de eindopdracht in de vorm van het schrijven van een professional plan moeilijker bleek dan verwacht en het voor een aantal een race tegen de klok werd om het plan op tijd aan te leveren. Maar onder druk komen vaak de mooiste ideeën en zinnen op papier dus de kwaliteit heeft er niet onder geleden!

De diploma-uitreiking werd ingeleid door Hans de Jonge, CEO Brink Groep die voor cursisten, begeleiders en familie de grote veranderingen wereldwijd vertaalde naar de uitdagingen voor Nederland en de bijdragen die de vastgoedprofessional met de juiste bagage aan deze vraagstukken zou kunnen bieden. De juiste bagage verwerf je door jezelf vakmatig en persoonlijk te blijven ontwikkelen.

Vervolgens stak Friso de Zeeuw, emeritus hoogleraar TU Delft de partners van de studenten een hart onder de riem. Met name zij hebben ongetwijfeld ‘geleden’ onder het feit dat zij de afgelopen 1,5 jaar een huisgenoot hadden die werk, studie en privéleven moest combineren – in de huidige tijd zeker geen makkelijke opgave! Deze mijlpaal is daarom dus ook voor het thuisfront een heuglijke gebeurtenis!

Alle aanwezige begeleiders prezen het doorzettingsvermogen van de studenten en bedankten hen voor de fijne samenwerking. Na alle felicitaties, de foto en de champagne, werd tijdens het walking diner in feestelijke stemming nog lang doorgepraat, herinneringen opgehaald en nieuwe plannen gesmeed!

In oktober 2019 starten wij weer met een nieuwe NVB Opleiding ‘Projectontwikkeling Nieuwe Stijl’. De programmabrochure 2019-2020 is eind deze maand gereed. Wil je deze als eerste ontvangen? Stuur dan Anneloes van der Woude (anneloes@nvb-bouw.nl) een kort bericht en je komt op de lijst!