Bijont

Actief in:
Woningbouw en (maatschappelijke) vastgoedontwikkeling Transformatie, gebieds- en herontwikkeling

BIJzonder ONTwikkelen

Bijont is een projectontwikkelaar: van kleinschalige woningbouwplannen tot duurzame gebiedsontwikkeling of omvangrijke herstructurering. Onze passie is inspirerende en duurzame leefomgevingen bedenken én ontwikkelen. Onze gebouwen bepalen hoe het dorp of de stad eruit ziet. Wij kleuren het leven van mensen die in onze huizen en gebouwen wonen en werken.

Geen van die levens is standaard, dat maakt ons ontwikkelwerk spannend. En de huizen en gebouwen bijzonder. Verrassend. Vanwege de kavel, vanwege het beschikbare budget of vanwege de gecompliceerde opdracht en belangen.

Wij besteden onze tijd aan esthetiek, de duurzaamheid en de details. Aan het zoeken van originele locaties. Het ontwerpen van bijzondere gebouwen. Aan het vinden van een herbestemming voor een gebouw dat absoluut moet blijven en nog eens 100 jaar meekan.

Bijont heeft het bijzondere vermogen om alle disciplines samen te brengen op het gebied van techniek, mensen, creativiteit, expertise van de markt, bouwkosten, duurzaamheid en architectuur.

Kenmerken
  • Landelijk opererend
  • Menselijke maat dominant
  • Kennis van markt én mensen
  • Onorthodox
  • Kwaliteit, duurzaamheid en schoonheid

Werkgebied
Projecten


Informatie of contact
Dhr. A. Pierik

053-5744577
info@bijont.nl
https://www.bijont.nl/

Ripperdastraat 9
7514 JP Enschede