Bouwgroep Moonen

Actief in:
Woningbouw, commercieel vastgoed, renovatie, onderhoud en beheer

Bouwgroep Moonen bestaat uit vijf bedrijven (Bouwgroep Moonen ’s-Hertogenbosch, Bouwgroep Moonen Breda b.v., Bouwgroep Moonen West b.v., Moonen Projektontwikkeling b.v. en De Visser Bouw & Onderhoud b.v.) die elk een uitstekende staat van dienst hebben. Korte lijnen en een efficiënte organisatie zorgen ervoor dat Bouwgroep Moonen snel en flexibel op uw wensen kan inspelen.

Belangrijke pijlers voor het succes van Bouwgroep Moonen zijn samen te vatten in twee woorden: betrokken en betrouwbaar.

De kennis en ervaring die werd opgedaan binnen de discipline projektontwikkeling, namelijk het bedenken en realiseren van bouwprojecten, wordt mede ingezet bij planontwikkeling voor opdrachtgevers. Dit betekent voor u dat Bouwgroep Moonen, naast de traditionele aannemersrol, tevens de kennis en kunde heeft om uw plan volledig te begeleiden van idee tot en met de oplevering.

Of het nu gaat om utiliteitsbouw of woningbouw, of om complete nieuwbouw, een ingrijpende verbouwing of renovatie; Door vakmanschap en mensenwerk staat samenwerking met Bouwgroep Moonen garant voor de succesvolle realisatie van uw project.

Kenmerken
  • Regionaal werkzaam binnen een straal van 50 km
  • Jaarlijkse omzet van € 25 tot € 50 miljoen
  • Personeelsomvang 100-500 werknemers
  • Aangesloten bij Woningborg

Werkgebied
  • Projectontwikkeling
  • Uitvoerende bouw
Projecten


Informatie of contact
de heer A.W.P.A. Martens

(073) 6458700
info@bouwgroepmoonen.nl
http://www.bouwgroepmoonen.nl

Sluisweg 198
5237 MZ, 's-Hertogenbosch
Postbus 3087, 5203 DB Den Bosch