Bouwonderneming Stout BV

Actief in:
We ontwerpen en we bouwen. Maar we doen nog veel meer dan dat. In feite ‘ontzorgt’ Stout van A tot Z. Ook onderhoud en beheer kunt u bij ons neerleggen.

Ons team van bevlogen professionals beheerst elke fase van het proces, van ontwerp tot realisatie. Zij voelen zich stuk voor stuk persoonlijk betrokken bij het eindresultaat. Iedereen binnen onze organisatie, van directeur tot opperman en van calculator tot uitvoerder, heeft slechts één doel voor ogen: een project realiseren waarin mensen tot hun recht komen op de manier zoals dat bedoeld en bedacht is. Een gebouw dat voor 100% voldoet aan de verwachtingen van onze opdrachtgevers.

We zijn een middelgrote bouwonderneming die actief is op het gebied van nieuwbouw, renovatie en onderhoud. Mede dankzij onze filosofie zijn we sinds onze oprichting in 1908 van een lokale aannemer uitgegroeid tot een regionale werkende totaalbouwer. Na het vertrek van de laatste telg uit het Stout-geslacht in 1998 maken we deel uit van de Van Herk Groep. Dankzij de bundeling van krachten binnen deze groep kunnen we onze opdrachtgevers ook van dienst zijn op het gebied van projectontwikkeling en vastgoedbeheer.

Kenmerken

Werkgebied
Projecten


Informatie of contact
Jan Korevaar (commercieel manager)

088 – 440 10 00
info@stout.nl
https://www.stout.nl/

Kade 34
3371 EP Hardinxveld-Giessendam