Fraanje Groep B.V.

Actief in:
Woningbouw, renovatie, bouwrijp maken/ bijbehorende infrastructuur

Fraanje Woningen is een zelfstandig opererende projectontwikkelingsmaatschappij, gespecialiseerd in de ontwikkeling en realisatie van hoogwaardige woningbouwprojecten. Zaken als duurzaam-, aanpasbaar bouwen en het realiseren van energiezuinige woningen zijn voor Fraanje geen uitdaging meer maar behoren inmiddels tot ‘de standaard uitrusting’ Het concept van Fraanje Woningen: ‘Fraanje Woningen: ‘Fraaier Wonen’ gaat een stapje verder. Hierbij staan de specifieke wensen en behoeften van de woonconsument en het leveren van optimale woonkwaliteit centraal. Voor eigen rekening en risico en op eigen initiatief worden plannen zowel in uitbreidingsgebieden als op binnenstedelijke locaties opgezet, volgens het ‘Fraaier Wonen’ concept uitgewerkt: en gerealiseerd. 

Fraanje Woningen onderscheidt zich van andere bedrijven door vanuit het oogpunt van de uiteindelijke eindgebruikers tegen de projecten aan te kijken. Vanaf het allereerste ontwikkelingsstadium van een project, wordt vanuit deze filosofie gedacht, zodat de eigen identiteit van de gebruiker niet in de anonimiteit verloren gaat.

In het gecompliceerde ontwikkelings- en bouwproces staat niet de ‘trend van de dag’ centraal, maar zijn de wensen en behoeften van de toekomstige gebruikers het Leitmotiv. Naast het ontwikkelen en realiseren van woningbouwprojecten, is het bedrijf gespecialiseerd in de ontwikkeling van bedrijfsgebouwen, utiliteitsgebouwen en het financieren, beheren en exploiteren van onroerend goed.  

Kenmerken
  • Regionaal werkzaam binnen een straal van 100 km
  • Jaarlijkse omzet tot € 25 miljoen
  • Personeelsomvang tot 50 werknemers

Werkgebied
  • Projectontwikkeling
  • Uitvoerende bouw
Projecten


Informatie of contact
Ing. J.J. Fraanje MBA, directeur

(0180) 465211
jff@fraanjewoningen.nl
http://www.fraanjewoningen.nl/

Postbus 306
2980 AH Ridderkerk