Gebr. van Stiphout Projectontwikkeling B.V.

Actief in:
Woningbouw, commercieel vastgoed

Gebr. van Stiphout Projectontwikkeling B.V. is in de jaren ’80 ontstaan uit het Aannemersbedrijf Gebr. van Stiphout b.v.. Momenteel zijn dit twee aparte bedrijven. Gebr. van Stiphout Projectontwikkeling B.V. ontwikkelt complete bouwprojecten, zowel in opdracht als op eigen initiatief, en ziet toe op een perfecte uitvoering. De projecten liggen zowel op het terrein van de woningbouw als op dat van utiliteitswerken zoals scholen, kantoren en bedrijfshallen.

Door goede contacten in ons netwerk zijn wij in staat posities aan te kopen. Daarnaast kunnen we snel schakelen omdat we binnen het bedrijf korte, directe lijnen hebben. In het hele proces werken wij veel samen met andere partijen, maar steeds behouden wij zelf de regie. Ons bedrijf kan bogen op een gezonde mix van vakmanschap, persoonlijke betrokkenheid en betrouwbaarheid.

Kenmerken
  • Landelijk werkzaam
  • Jaarlijkse omzet tot 25 miljoen
  • Personeelsomvang tot 50 werknemers
  • Aangesloten bij Woningborg

Werkgebied
  • Projectontwikkeling
Projecten
  • - Woningen Hortentiastraat te Sint-Oedenrode - Kantoorpand “Frisselsteinstraat” te Veghel (in samenwerking met Tiemstra Beheer BV) - 34 appartementen en 1300 m2 commerciële ruimten “Centrumplan Sint-Oedenrode” (in samenwerking met Johan Matser Projectontwikkeling BV) - 77 woningen “Plan Heikant” te Sint-Oedenrode - 45 appartementen en 3100 m2 commerciële ruimten “17-septemberplein” te Son en Breugel - 5 appartementen en 140m2 “Gouden Leeuw” te Son en Breugel - Kantorencomplex “Villa 2000” te Son en Breugel - Tenniscentrum “De Bremhorst” te Sint-Oedenrode - 96 woningen “Plan Vogelenzang” te Sint-Oedenrode - 68 appartementen “De Molenbeemden” te Veghel - 25 woningen “Plan Klooster” te Son en Breugel - 16 woningen aan de Duivenakker te Aarle Rixtel - 30 appartementen en 2.300 m2 commerciële ruimten 'HeiStaete' te Son en Breugel - 10 appartementen en 4 patiobungalows 'De Ossekop' te Son en Breugel - 34 appartementen en 1.200 m2 commerciële ruimten 'Nieuw Rode' te Sint Oedenrode


Informatie of contact
M.E.H. Merks

(0413) 473488
info@van-stiphout.nl
http://www.van-stiphout.nl

Jan Tinbergenstraat 2
5491 DC, Sint-Oedenrode
Postbus 32, 5490 AA Sint-Oedenrode