Hendriks Coppelmans Ontwikkeling B.V.

Actief in:
Woningbouw, commercieel vastgoed, renovatie, onderhoud en beheer

Hendriks Coppelmans ontwikkeling BV is onderdeel van Hendriks Coppelmans Bouwgroep gevestigd in Uden. Wij staan bekend als een ervaren, solide en innovatieve ontwikkelaar die ontwikkelt voor eigen rekening en risico maar zich ook prima thuisvoelt in een rol als planontwikkelaar voor professionele opdrachtgevers. Hendriks Coppelmans is gespecialiseerd in projecten met een woonfunctie, al dan niet gecombineerd met zorg, welzijn, dienstverlening of commercieel gebruik. Wij werken hoofdzakelijk voor woningcorporaties, gemeenten, zorginstellingen en beleggers in Brabant en Zuid-Gelderland.

Wonen wordt geweldig!
Onze kracht schuilt in onze oplossingsgerichte en betrokken werkwijze, waarbij de behoeftes van de eindgebruikers altijd centraal staan. Elk project moet ontroerend goed zijn. We doen niet wat een ander doet en zelfs het allerbeste kan beter. Door verder te kijken, verder te innoveren en verder te helpen maken we wonen geweldig. Dat is de filosofie waarmee wij als woonspecialist al vele jaren ontwikkelen, bouwen en onderhouden.

Innovatief
Hendriks Coppelmans is innovatief, bedenkt nieuwe dingen. Dat uit zich onder andere in vernieuwende woonconcepten als Budgetwoning®, Nul-op-de-meter wonen®, Plus-op-de-meter wonen®, en Maatschappelijk Mooi®. Maar ook door in de branche voorop te lopen, bijvoorbeeld op gebied van omgevingscommunicatie en duurzaamheid.

Maatschappelijke ontwikkelingen volgen we op de voet. We leven ons in in de uitdagingen waar onze opdrachtgevers voor staan, kiezen creatieve invalshoeken en komen met slimme oplossingen. Daarmee zijn we een waardevolle partner in de dynamische en complexe huisvestingswereld.

Kenmerken
  • Regionaal werkzaam binnen een straal van 100 km
  • Jaarlijkse omzet van € 25 tot € 50 miljoen
  • Personeelsomvang 50-100 werknemers
  • Aangesloten bij Woningborg

Werkgebied
  • Projectontwikkeling
  • Uitvoerende bouw
Projecten
  • Voor referentieprojecten zie onze website http://www.hendrikscoppelmans.nl


Informatie of contact
L.F.W. Hendriks, algemeen directeur
L.J.M. Beks, directeur ontwikkeling & innovatie

(0413) 264833
bouwgroep@hendrikscoppelmans.nl
http://www.hendrikscoppelmans.nl

Loopkantstraat 11
5405 NB, Uden
Postbus 136, 5400 AC Uden