Kelderman Vastgoed ontwikkeling B.V.

Actief in:
ontwikkeling en realisatie van (seriematige) woningbouw, utiliteitsbouw (kantoren, scholen en winkels), appartementen, bedrijfspanden, restauraties, complexe renovaties, verbouw en onderhoud. Tevens beschikken wij over een 24-uurs calamiteitenservice.

Het is onze drijfveer om gebouwen te realiseren waarvan anderen tot in lengte van jaren gebruikmaken. Variërend van verbouw tot seriematige woningbouw of renovaties. Hoe complexer, hoe mooier. Wij denken graag in een vroeg stadium mee over oplossingen die passen binnen de mogelijkheden. Daarbij staan flexibiliteit, creativiteit en klantvriendelijkheid voorop, met het echte vakmanschap als stevig fundament.

Kelderman heeft een rijke historie, maar is meegegroeid met de tijd. Onze organisatie is uiterst efficiënt, zonder concessies te doen aan klantvriendelijkheid en kwaliteit. Wij nemen onze opdrachtgevers alle zorgen uit handen en realiseren een project van A tot Z. Desgewenst nemen we ook het onderhoud voor onze rekening. Zo bouwen wij al jarenlang aan hechte relaties.

Onze activiteiten zijn ondergebracht in drie werkmaatschappijen. Onder de vlag Kelderman Bouw verzorgen wij onder meer (seriematige) woningbouw, utiliteitsbouw (kantoren, scholen en winkels), restauraties en complexe renovaties.

Onze werkmaatschappij Kelderman Burgerbouw is sterk in verbouw, onderhoud en renovatie. Daarnaast adviseren de specialisten van Burgerbouw bij gebouwonderhoud en het opzetten van meerjaren-onderhoudsplanningen en staan zij klaar met een 24-uurs Calamiteitenservice.

Kelderman bouwt in opdracht van externe opdrachtgevers, maar ontwikkelt ook zelf projecten. Kelderman Vastgoed Ontwikkeling is een creatieve vastgoedontwikkelaar die met een gedegen visie op de lokale markt succesvolle projecten initieert. Daarbij zijn wij niet bang voor een onconventionele aanpak. Zo krijgen wij succesvolle projecten van de grond.

Kenmerken
  • Regionaal werkzaam binnen een straal van circa 50 km
  • Jaarlijkse omzet van circa € 30 miljoen (Kelderman Groep)
  • Personeelsomvang tot 70 werknemers
  • Aangesloten bij Woningborg, Bouwend Nederland en BouwGarant
  • ISO-, VCA-, FSC- en PEFC-gecertificeerd

Werkgebied
  • Projectontwikkeling
  • Uitvoerende bouw


Informatie of contact
J. (Hans) Koopman, algemeen directeur Kelderman Groep
C.M. (Kees) Blotenburg, directeur Kelderman Bouw & Burgerbouw

(0318) 519073
info@keldermanbouw.nl
www.keldermanbouw.nl

Zuiderkade 7
6718 PE, Ede
Postbus 672, 6710 BR Ede