Trebbe Groep B.V.

Actief in:
Woningbouw, utiliteitsbouw, commercieel vastgoed, nieuwbouw, renovatie en groot onderhoud, transformatie, conceptueel bouwen, onderhoud en beheer

De kracht van Trebbe
Wij zijn Trebbe. Een familiebedrijf dat ontwikkelt en bouwt. Al 108 jaar solide en wendbaar. En dat blijven we. Bovendien staan we stevig in de realiteit van nu en straks. We weten wat er speelt in onze branche en de maatschappij, volgen dat op de voet en passen ons daar op aan. Zo is Trebbe door de jaren heen een stabiel merk gebleven.

Degelijk ondernemen hebben wij hoog in het vaandel staan. Continuïteit komt op de eerste plaats, gestage groei op de tweede. Daarmee floreren wij in goede tijden en blijven we overeind als onze branche in zwaar weer zit.

Nederland mooier maken door het ontwikkelen, bouwen en onderhouden van duurzame en gezonde leefomgevingen doen we het liefst samen. Of je nu klant, co-maker of leverancier bent; wij werken en vernieuwen graag samen en staan naast je als betrokken partner. We zetten in op langdurige samenwerkingen en werkplezier. Daarbij houden we van de menselijk maat. Samen maken we het! En zit het even tegen? Dan lossen we het samen op.

De toekomst gaan we vol vertrouwen en met een gezonde portie realiteitszin tegemoet. We volgen wat er om ons heen gebeurt en zien we kansen dan pakken we die vast. Veranderingen moedigen we aan. Behalve als het om onze cultuur gaat; die houden we graag zoals die is. Met een nuchtere kwinkslag en hart voor mensen, ons bedrijf en de branche. Dat is typisch Trebbe!

Kenmerken
  • Landelijk werkzaam
  • Jaarlijkse omzet van € 50 tot € 250 miljoen
  • Personeelsomvang 100-500 werknemers
  • Aangesloten bij Woningborg

Werkgebied
  • Projectontwikkeling
  • Uitvoerende bouw
  • Renovatie
Projecten
  • Trebbe ontwikkelt, bouwt en onderhoudt duurzame, gezonde leefomgevingen. Zoals op dit moment het nieuwe hoofdgebouw bij het Radboud UMC in Nijmegen, 154 duurzame woningen en appartementen bestemd voor de sociale verhuur en verkoop in het Hogekwartier in Amersfoort, de nieuwe wijk HoeveRijk bestaande uit 177 woningen en commerciële voorziening in Nieuwegein, 76 gasloze sociale huurappartementen De Molenwiek in Almere en de renovatie en transformatie van het wooncomplex St. Elisabeth in Zutphen. Enkele voorbeelden van onlangs opgeleverde projecten waar we ontzettend trots op zijn is het nieuwe, duurzame stadskantoor in Hengelo, de verduurzaming van 120 woningen, waarvan 8 naar BENG, in Vriezenveen, 62 sociale huurappartementen Carambei middenin het centrum van Almere Poort op basis van ons woningconcept HoogWonen, 102 sociale huurwoningen Goedhuurwoning in Zandpoort Almere waarbij duurzaamheid en betaalbaarheid hand in hand gaan, op basis van ons eigen woningconcept BasisWonen. Ons volledige portfolio aan projecten bekijken? www.trebbe.nl/projecten


Informatie of contact
H.J.H. Trebbe, Trebbe Groep B.V.
H. Stooker, directeur Trebbe Wonen B.V.
A. de Groot-Schuttert, directeur Trebbe Bouw B.V.
J. Bombach, directeur Trebbe Wonen B.V.

088-2590000
info@trebbe.nl
http://www.trebbe.nl

Tubantiasingel 63
7514 AB, Enschede
Postbus 4, 7500 AA Enschede