Trebbe Groep B.V.

Actief in:
Woningbouw, utiliteitsbouw, commercieel vastgoed, nieuwbouw, renovatie en groot onderhoud, transformatie, conceptueel bouwen, onderhoud en beheer

Trebbe is een veelzijdige ontwikkelende bouwer. Van planontwikkeling tot en met oplevering en meerjarig onderhoud. Van nieuwbouw tot renovatie in woningbouw en utiliteitsbouw. We werken aan duurzame resultaten die voldoen aan de verwachting van onze klanten.

Trebbe is een familiebedrijf met de kracht en ervaring van meer dan een eeuw bouwhistorie. Dat is ons fundament voor de toekomst. We kijken voortdurend naar de wereld om ons heen en passen onze werkwijze daarop aan. Dat heeft geresulteerd in de implementatie van BIM, Lean en co-makership. Methoden die ketenintegratie bevorderen. De klantwens is altijd ons uitgangspunt voor onze uitgekiende, klantgerichte Trebbe-woonconcepten: BasisWonen (grondgebonden woningen), HoogWonen (appartementen), BestaandWonen (verduurzaming bestaand vastgoed), Utiliteit & Specials en Transformatie (functiewijziging bestaand vastgoed).

Wij werken graag samen met partners in de bouwkolom met als doel een optimaal resultaat voor opdrachtgevers en klanten. Wij hebben ruime ervaring als partner in Design & Build-opgaven en ontwikkel- en bouwteams. Een rol die we als dienstverlenende bouwer graag vervullen omdat het een proactieve, betrokken en innovatieve houding van ons vraagt.

Duurzaam denken en handelen heeft nu en in de toekomst onze oprechte aandacht en inzet. Dit komt niet alleen terug in onze bouwoplossingen, maar ook in de organisatie van ons bouwproces en de wijze waarop wij met onze klanten, medewerkers en omgeving omgaan.

Kenmerken
  • Landelijk werkzaam
  • Jaarlijkse omzet van € 50 tot € 250 miljoen
  • Personeelsomvang 100-500 werknemers
  • Aangesloten bij Woningborg

Werkgebied
  • Projectontwikkeling
  • Uitvoerende bouw
Projecten
  • Al sinds 1911 bouwt Trebbe aansprekende projecten in Nederland. Zoals op dit moment het nieuwe Amphia Ziekenhuis in Breda, het multifunctionele project A2B2 in Utrecht, huisvesting voor 465 jongeren De Trefkoel in Groningen en het groot onderhoud aan 419 woningen in Wijchen. Een paar voorbeelden van opgeleverde projecten zijn het duurzame Enexis-kantoor in Zwolle, het Medisch Spectrum Twente in Enschede, de rechtbank en Waanders in de Broeren, beide in Zwolle, transformatie van kantoor Merwedehof in Nieuwegein, winkelcentrum Hanzewijk in Kampen, woonzorgcentra in Delden en Almelo, diverse woningbouwprojecten op basis van onze eigen woonconcepten en het Noorderpoort College in Groningen.


Informatie of contact
H.J.H. Trebbe, Trebbe Groep B.V.
H. Stooker, directeur Trebbe Wonen B.V.
A. de Groot-Schuttert, directeur Trebbe Oost & Noord B.V.
R. van der Jagt, directeur Trebbe West B.V.

088-2590000
info@trebbe.nl
http://www.trebbe.nl

Tubantiasingel 63
7514 AB, Enschede
Postbus 4, 7500 AA Enschede