Van Grootheest Bouwgroep BV

Actief in:
Ontwikkeling en realisatie van (seriematige) woningbouw, utiliteitsbouw (kantoren, scholen en winkels), appartementen, bedrijfspanden, restauraties, complexe renovaties, verbouw en onderhoud. Eigen timmerfabriek. Tevens beschikken wij over een 24-uurs calamiteiten-service.

De roots van Bouwgroep Van Grootheest BV liggen in Bennekom, bij de dorpstimmerman die zijn bedrijf begon in 1870.  Van Grootheest  is sindsdien uitgegroeid tot een bouwonderneming met meer dan 120 werknemers en heeft opdrachtgevers in groot deel van Midden en West Nederland. Het familiebedrijf is in de loop der tijd opgedeeld in de disciplines Bouwbedrijf, Projektontwikkeling en in de zelfstandige Timmerfabriek Kernhem.

Aan de Argonstraat in Ede (Kievitsmeent) zijn al die disciplines onder één dak ondergebracht. Bouwgroep Van Grootheest is een allrounder. Of het nu gaat om de uitbreiding van een woning, de realisatie van een complete woonwijk, de ontwikkeling van utiliteitswerken of om de restauratie van een prestigieus landelijk object, wij kennen vrijwel alle facetten van bouwen en ontwikkelen. Wij ontwikkelen in eigen beheer een grote diversiteit aan woningen, appartementen, herbestemmingspanden en locaties alsmede utilitaire gebouwen.

Door veelzijdigheid, deskundigheid en flexibiliteit zijn we geworden wie we nu zijn.

Kenmerken
  • Regionaal werkzaam binnen een straal van circa 50 km
  • Jaarlijkse omzet van circa € 50 miljoen
  • Personeelsomvang 120 werknemers
  • Aangesloten bij Woningborg, Bouwend Nederland en BouwGarant
  • ISO-, VCA- en FSC-gecertificeerd

Werkgebied
Projecten


Informatie of contact
A.C.C. Hoogendijk, directeur

0318-419015
mail@grootheest.nl
http://www.grootheest.nl

Argonstraat 26
6718 WT Ede