Van Mierlo

Actief in:
Woningbouw, Utiliteit, woon- en zorggebouwen, winkelcentra, nieuwbouw en renovatie

Van Mierlo is een écht familiebedrijf, met de derde generatie aan het roer. Het kantoor is gelegen aan de rand van het Westland, in Maasdijk. Binnen de organisatie staat het ‘wij-gevoel’ centraal. Samen met meer dan 100 vakmensen, co-makers en vaste ketenpartners wordt intensief samengewerkt om projecten succesvol uit te voeren.

Zowel vanuit de interne ontwikkelafdeling als in opdracht van derden ontwikkelt, realiseert en renoveert Van Mierlo vastgoed met kwaliteit. Het uitgangspunt van de organisatie is dan ook niet voor niets het realiseren van duurzame leefomgevingen, waarin de gebruiker zich thuis voelt.

Dit proces begint bij inleven in de wensen van de klant en pro-actief meedenken. Realiseren vanuit de BIM-methodiek, de toepassingen van LEAN-management en van duurzame oplossingen. Anno 2018 richt het bedrijf zich op (binnenstedelijke) gebiedsontwikkeling en -realisatie, grootschalige renovatieprojecten en de realisatie van commercieel en maatschappelijk vastgoed. Belangrijke thema’s zijn duurzaam, circulair en natuur inclusief bouwen. Zien wij u bij uw volgende verhuizing?

Kenmerken
  • Regionaal werkzaam binnen een straal van 100 km
  • Jaarlijkse omzet van € 50 tot € 250 miljoen
  • Personeelsomvang 100-500 werknemers
  • Aangesloten bij Woningborg

Werkgebied
  • Projectontwikkeling
  • Uitvoerende bouw
Projecten


Informatie of contact
J. Kester

(0174) 522300
info@vmierlo.nl
http://www.vmierlo.nl

Aartsdijkweg 1
2676 LE, Maasdijk
Postbus 218, 3140 AE Maassluis