Van Mierlo

Actief in:
Woningbouw, utiliteitsbouw, woon- en zorggebouwen, winkelcentra, zowel nieuwbouw als renovatie

Van Mierlo is een écht familiebedrijf, met de derde generatie aan het roer. Het kantoor is gelegen aan de rand van het Westland, in Maasdijk. Binnen de organisatie staat het ‘wij-gevoel’ centraal. Samen met ruim 100 vakbekwame medewerkers, co-makers en vaste partners wordt intensief samengewerkt om projecten succesvol uit te voeren.

Zowel vanuit de interne ontwikkelafdeling als in opdracht van derden ontwikkelt en realiseert Van Mierlo vastgoed met kwaliteit. Het uitgangspunt van de organisatie is dan ook niet voor niets het realiseren van een duurzame leefomgeving, waarin de gebruiker zich thuis voelt.

Dit proces begint bij inleven in de wensen van de klant en pro-actief meedenken. Realiseren vanuit de BIM-methodiek, de toepassing van LEAN-management en van duurzame oplossingen. Het bedrijf richt zich op (binnenstedelijke) gebiedsontwikkeling en –realisatie en de ontwikkeling en realisatie van commercieel en maatschappelijk vastgoed. Belangrijke thema’s zijn duurzaam, circulair en natuur inclusief bouwen. Zien wij u bij uw volgende verhuizing?

Kenmerken
  • Regionaal werkzaam binnen een straal van 100 km rond de gemeente Westland
  • Jaarlijkse omzet ca €75 miljoen
  • Personeelsomvang 100 werknemers
  • Aangesloten bij Woningborg

Werkgebied
  • Projectontwikkeling
  • Uitvoerende bouw
Projecten


Informatie of contact
Drs. J.G.M. Kester

(0174) 522300
info@vmierlo.nl
http://www.vmierlo.nl

Aartsdijkweg 1
2676 LE, Maasdijk
Postbus 218, 3140 AE Maassluis