Van Rhijn Groep BV

Actief in:
nieuwbouw, projectontwikkeling, onderhoud, renovatie en verbouw

Het juiste perspectief voor elk project

Van Rhijn Bouw is actief op het gebied van nieuwbouw, projectontwikkeling, onderhoud, renovatie en verbouw. Met reeds 45 jaar ervaring in het vak hebben wij tal van aansprekende projecten gerealiseerd.

Samenwerking en de juiste kennis van zaken spelen binnen de totstandkoming van onze projecten een cruciale rol. Succes door samenwerking dus. Deze samenwerkingsverbanden gaan wij graag aan met één of meerdere partijen, waaronder woningcorporaties, projectontwikkelaars gemeentes of collegabedrijven. Onze ervaring, no-nonsense mentaliteit en gezonde financiele basis maken ons tot een partner die hen het juiste perspectief biedt voor elk project.

Met de tweede generatie aan het roer van ons familiebedrijf en de derde generatie volop in de startblokken, kunnen we wel zeggen dat bouwen in ons bloed zit. Duurzaamheid in ons team, relaties en materialen staan hoog in het vaandel. Investeren in de toekomst dus. Innovaties, kwaliteitsmanagement en digitalisering van processen spelen hierbinnen ook een belangrijke rol. Bouwt u met ons mee?

Kenmerken
  • Regionaal werkzaam binnen een straal van 100 km
  • Jaarlijkse omzet van € 50 tot € 75 miljoen
  • Personeelsomvang 50-100 werknemers
  • Aangesloten bij woningborg

Werkgebied
Projecten


Informatie of contact
Dhr. J. van Rhijn

071-4016041
info@vrbkatwijk.nl
www.vanrhijnbouw.nl

Valkenburgseweg 62
2223 KE Katwijk