VanWonen Vastgoedontwikkeling B.V.

Actief in:
Gebieds- en vastgoedontwikkeling

Woningen en leefomgevingen creëren waarin iedereen zich thuis voelt dat is onze missie. Wij zijn een ondernemende gebieds- en vastgoedontwikkelaar. Persoonlijk, dichtbij en van A tot Z betrokken. Het onderscheidt ons van bouwers die ontwikkelen en van ontwikkelaars die vanuit hun hoofdkantoor de markt bedienen. We zijn geheel onafhankelijk en niet gelieerd aan een groot concern of bouwbedrijf.

Opdrachtgevers en klanten herkennen en waarderen onze persoonlijke en onafhankelijke manier van werken. Onze lijnen zijn kort en besluiten zijn daardoor snel genomen. Het maakt ons wendbaar en flexibel: wij organiseren ons rondom de vraag en opdracht. We luisteren naar vragen en wensen voordat we gaan rekenen of schetsen.

Maximale klantbeleving is leidend bij VanWonen. Het ontwikkelen van een gebied, een project en het kopen of huren van een huis zien wij als een reis die onze opdrachtgevers en klanten afleggen. Deze reis vol belevenissen staat centraal in onze dienstverlening. De wensen van onze klanten vormen ons vertrekpunt. Meer dan ooit verwachten klanten dat ze worden ontzorgd en goed geïnformeerd. Dat ze hun wensen vertaald zien in een gebied, een huis, een thuis, in een leefomgeving die positief verrast. Dat is de stijl van VanWonen.

 

Kenmerken
  • Van A tot Z betrokken
  • Ontwikkelaar van koop- en huurwoningen
  • Huurwoningen via het eigen VanWonen Woningfonds
  • Eigen conceptafdeling VanWonen ID

Werkgebied
  • Project- en gebiedsontwikkeling (woningbouw)
Projecten
  • Voor ons portfolio verwijzen we u graag naar ons overzicht


Informatie of contact
A. Bolks, Algemeen Directeur
C. Stam, Financieel Directeur

038-3033600
info@vanwonen.com
www.vanwonen.com

Willemsvaart 21
8019 AB, Zwolle
Postbus 756, 8000 AT, Zwolle