Korte lijnen, snel schakelen

Met uw vragen kunt u bij NVB terecht

De wereld verandert in een rap tempo en roept vragen op waar niet iedereen direct een antwoord op heeft. Dan is het prettig om lid te zijn van een branchevereniging die een duwtje in de goede richting geeft. NVB informeert, verbindt en inspireert. Weten hoe NVB uw bedrijf kan helpen? Neem vrijblijvend contact met ons op.


Uw voordelen
 


Vragen over lidmaatschap
 


Wilt u lid worden van de NVB of wilt u nader kennismaken? Vul dan hier vrijblijvend het contactformulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 070 - 386 02 04.


Ook als u ZZP-er bent kunt u lid worden van NVB en profiteren van een sterk netwerk, gedetailleerde vakkennis en juridische ondersteuning. Speciaal voor ZZP-ers hebben wij aantrekkelijke NVB lidmaatschapspakketten samengesteld, zodat u tegen een passend tarief gebruik kunt maken van (een deel van) onze dienstverlening. Vul hier vrijblijvend het contactformulier in voor meer informatie of neem contact op met Coen van Rooyen via 070-38 60 204 of coen@nvb-bouw.nl. Hij vertelt u graag meer.

 


Als u besloten heeft lid te worden van de NVB, dan ontvangt u van ons een factuur voor de contributie. De hoogte van de contributie wordt bepaald op basis van de in Nederland in het voorgaande kalenderjaar behaalde omzet aan planontwikkeling en bouwactiviteiten, exclusief omzetbelasting, zoals opgenomen in de jaarrekening. Klik hier voor meer informatie over onze contributieregeling.

Staat uw vraag hier niet tussen? Neem dan contact met ons op, dan helpen wij u graag verder.

Stel een vraag