toevoegen aan agenda Europe/Amsterdam NVB Opleiding Projectontwikkeling Nieuwe Stijl AANMELDING VOOR DE NVB OPLEIDING PROJECTONTWIKKELING NIEUWE STIJL 2020 – 2021 IS VANAF NU MOGELIJK! De NVB Opleiding Projectontwikkeling Nieuwe Stijl is speciaal voor en met NVB Vereniging voor ontwikkelaars & bouwondernemers ontwikkeld en wordt in samenwerking met de Amsterdam School of Real Estate (ASRE) aangeboden. De opleiding stelt in grote lijnen de deelnemers in staat om een gedegen investeringsvoorstel voor een (her-) ontwikkelingsopgave op te stellen. Meld je alvast aan via deze link. NVB Bouw info@nvb-bouw.nl

NVB Opleiding Projectontwikkeling Nieuwe Stijl

Meer informatie

Ik help je graag verder. Neem contact met mij op via:

AANMELDING VOOR DE NVB OPLEIDING PROJECTONTWIKKELING NIEUWE STIJL 2020 – 2021 

De NVB Opleiding Projectontwikkeling Nieuwe Stijl is speciaal voor en met NVB Vereniging voor ontwikkelaars & bouwondernemers ontwikkeld en wordt in samenwerking met de Amsterdam School of Real Estate (ASRE) aangeboden. De opleiding stelt in grote lijnen de deelnemers in staat om een gedegen investeringsvoorstel voor een (her-) ontwikkelingsopgave op te stellen.

We blijven vernieuwen en dat is maar goed ook! We leven immers in een bizarre tijd waarin we het hoofd koel moeten houden en moeten bezien waar ieders meerwaarde zit als mens, familielid, vriend(in) en ook als professional.

Ons vak vraagt om deskundigheid en vertrouwen. Consument en opdrachtgever moeten op ons kunnen bouwen. Echte samenwerking en openheid in de keten zijn gelukkig bekende begrippen geworden. De vastgoedontwikkelaar moet kunnen meebewegen met de grillen van de tijd en een visie op de toekomst hebben. Hij is van alle markten thuis; een enthousiaste partner met veel actuele marktkennis, een soepele rekenaar, een juridisch expert, en een strategische onderhandelaar. Onder meer deze onderwerpen vinden we terug in de verschillende modules van deze opleiding. De flexibele opzet, de zeer deskundige docenten en de variëteit aan onderwijsvormen, garanderen een creatieve en inspirerende werkomgeving waarbinnen de nieuwsgierige vastgoedprofessional zich optimaal kan ontwikkelen.

Voor de ambitieuze vastgoedprofessional

Op vrijdag 9 oktober 2020 gaan we weer van start. Deze opleiding hebben we samen met onder meer de Amsterdam School of Real Estate (ASRE) vormgegeven. 

Waarom deze opleiding?

De wereld verandert ook in fysieke en sociaalmaatschappelijke zin. Meer en meer maakt de fysieke economie plaats voor een digitale. En daarmee is ook het projectontwikkelingsvak continu in beweging. Deze opleiding leidt de student langs alle facetten van dit prachtige vak waarbij ook de minder inhoudelijke vakken als ‘onderhandelen’ en ‘conflicthantering’ aan bod komen.

Met deze opleiding hoopt NVB alle ambitieuze vastgoedprofessionals nog meer te stimuleren zich te bekwamen in het mooiste vak op aarde: het creëren van prettige woonomgevingen en plezierige werk-  en recreatiegebieden! Kortom: Nederland een beetje beter en mooier maken!

Het resultaat

Per gevolgde ASRE-module ontvangen deelnemers een ASRE certificaat. Als de gehele opleiding succesvol is afgerond, ontvangt de deelnemer het NVB diploma ‘Projectontwikkeling Nieuwe Stijl’.

Periode, studieduur en locatie

De opleiding start op 9 oktober 2020 met de introductiemodule (startdag) en kan in 14-18 maanden doorlopen worden. Door de modulaire opzet is het mogelijk het studietempo aan te passen aan de persoonlijke situatie. De vakken die de NVB organiseert, vinden plaats op een door de NVB geselecteerde locatie. De overige modules worden gegeven bij de ASRE in Amsterdam.

Eisen

WO/HBO werk- en denkniveau (bij voorkeur minimaal 2-3 jaar relevante werkervaring).

Investering

De investering voor deelname aan deze opleiding bedraagt € 9.450,-. Medewerkers van NVB lidbedrijven krijgen € 1.200,- korting en betalen € 8.250,-. Dit bedrag is inclusief studiemateriaal, catering, overnachting tijdens Tweedaagse en examenkosten. Hiervan is ruim 2/3 deel vrij van BTW. Het studiemateriaal wordt – muv een notitieblok bij aanvang van de opleiding - zoveel mogelijk digitaal ter beschikking gesteld.

Ook na het behalen van je diploma blijft de NVB Opleiding ‘Projectontwikkeling Nieuwe Stijl’ van waarde. Je wordt automatisch lid van de actieve Alumnivereniging van de opleiding. Hierdoor vergroot je niet alleen je netwerk, maar blijf je ook na de opleiding op de hoogte van bijzondere ontwikkelingen binnen je vakgebied.

Ben je nieuwsgierig naar het programma en de voorwaarden? Download hier de programmabrochure!

We kijken er naar uit je op vrijdag 9 oktober te ontmoeten!

Opleiding 2020-2021

Geïnteresseerd? Geef je op voor deze opleiding. Vragen? Neem contact op: