toevoegen aan agenda Europe/Amsterdam NVB Opleiding Projectontwikkeling Nieuwe Stijl Begin oktober 2018 start een nieuwe lichting van de NVB opleiding ‘Projectontwikkeling Nieuwe Stijl’. Deze opleiding is speciaal voor en met NVB Vereniging voor ontwikkelaars & bouwondernemers ontwikkeld en wordt in samenwerking met de Amsterdam School of Real Estate (ASRE) aangeboden. NVB Bouw info@nvb-bouw.nl

NVB Opleiding Projectontwikkeling Nieuwe Stijl

Meer informatie

Ik help je graag verder. Neem contact met mij op via:

De NVB Opleiding Projectontwikkeling Nieuwe Stijl is speciaal voor en met NVB Vereniging voor ontwikkelaars & bouwondernemers ontwikkeld en wordt in samenwerking met de Amsterdam School of Real Estate (ASRE) aangeboden. De opleiding stelt in grote lijnen de deelnemers in staat om een gedegen investeringsvoorstel voor een (her-) ontwikkelingsopgave op te stellen.

Het resultaat

Per gevolgde ASRE-module ontvangen deelnemers een ASRE certificaat. Als de gehele opleiding succesvol is afgerond ontvangt de deelnemer het NVB diploma ‘Projectontwikkeling Nieuwe Stijl’.

Periode, studieduur en locatie

De opleiding start een maal per jaar met de introductiemodule (startdag) en kan in 12-14 maanden doorlopen worden. Door de modulaire opzet is het mogelijk het studietempo aan te passen aan de persoonlijke situatie. Ook kunnen deelnemers voorafgaand aan de introductiemodule losse modules volgen. Deze kunnen worden ingebracht in de NVB opleiding.

“Naast het brede lesprogramma is het heel leerzaam om onderling ervaringen uit te wisselen.”

Jaap van Rhijn, Projectontwikkelaar Van Rhijn Bouw B.V.

Onderdelen en data

De modulaire opzet van de opleiding biedt deelnemers veel keuzevrijheid bij het bepalen van de persoonlijke leerroute. De opleiding start met een eendaagse introductiemodule. Vervolgens bepaalt de cursist zo veel mogelijk zijn eigen leerroute. Gedurende de looptijd van de opleiding stelt de student een ‘Professioneel Plan’ op waarin de kennis uit de gevolgde modules wordt toegepast op een eigen praktijksituatie. Ook wordt ter inspiratie een excursie naar een toongevende (her)ontwikkeling aangeboden. 

Thomas Penders is projectontwikkelaar bij KBM Groep en volgt de NVB Opleiding 'Projectontwikkeling Nieuwe Stijl'.
lees zijn ervaringen

Eisen

WO/HBO werk- en denkniveau. Bij voorkeur minimaal 2-3 jaar relevante werkervaring.

Investering

De investering voor deelname aan deze opleiding bedroeg in 2018 € 9.250,- Medewerkers van NVB lidbedrijven krijgen 13% korting. Dit bedrag is inclusief studiemateriaal, catering en examenkosten en vrij van BTW. Ook voor deelnemers die werkzaam zijn bij gemeenten en corporaties geldt ditzelfde kortingstarief. Het studiemateriaal wordt zoveel mogelijk digitaal ter beschikking gesteld. De investering voor studiejaar 2019-2020 moet nog worden vastgesteld.

Informatie en inschrijven

Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met:

Anneloes van der Woude
Marketing & Communicatie
E-mail: anneloes@nvb-bouw.nl
Telefoon: 06 53 22 87 77 / 070 386 02 04

Lees ook: NVB start opleiding ‘Projectontwikkeling Nieuwe Stijl’

Inschrijven 2018-2019

Schrijf je nu in voor de opleiding 2018-2019. Vragen? Neem contact op: