toevoegen aan agenda Europe/Amsterdam NVB Opleiding Projectontwikkeling Nieuwe Stijl Op 8 oktober 2019 start een nieuwe lichting van de NVB opleiding ‘Projectontwikkeling Nieuwe Stijl’. Deze opleiding is speciaal voor en met NVB Vereniging voor ontwikkelaars & bouwondernemers ontwikkeld en wordt in samenwerking met de Amsterdam School of Real Estate (ASRE) aangeboden. NVB Bouw info@nvb-bouw.nl

NVB Opleiding Projectontwikkeling Nieuwe Stijl

Meer informatie

Ik help je graag verder. Neem contact met mij op via:

De NVB Opleiding Projectontwikkeling Nieuwe Stijl is speciaal voor en met NVB Vereniging voor ontwikkelaars & bouwondernemers ontwikkeld en wordt in samenwerking met de Amsterdam School of Real Estate (ASRE) aangeboden. De opleiding stelt in grote lijnen de deelnemers in staat om een gedegen investeringsvoorstel voor een (her-) ontwikkelingsopgave op te stellen.

Waarom deze opleiding?

De wereld verandert in zowel fysieke als sociaalmaatschappelijke zin. Meer en meer maakt de fysieke economie plaats voor een digitale. En daarmee is ook het projectontwikkelingsvak continu in beweging. 

De vastgoedontwikkelaar moet tegenwoordig van alle markten thuis zijn; een enthousiaste partner met veel actuele marktkennis, een soepele rekenaar, een juridisch expert, een strategische onderhandelaar. Onder meer deze onderwerpen vinden we terug in de verschillende modules van deze opleiding.

Waarom met de ASRE?

In de ASRE heeft NVB een hoogwaardige en zeer flexibele partner gevonden. Het modulaire karakter past goed bij de keuzevrijheid die studenten tegenwoordig wensen. Verder worden de modules regelmatig inhoudelijk getoetst en waar nodig ge-update aan de actuele marktontwikkelingen. De docenten zijn wetenschappers vanuit universiteiten en experts uit de praktijk.

Het team aan docenten bestaat uit ongeveer 150 kernen gastdocenten. Maar we voegen dit jaar meer deskundigen toe aan onze opleiding. Eind januari 2020 hebben we een tweedaagse training geprogrammeerd waarbij vaardigheden op het vlak van onder meer persoonlijk leiderschap, conficthantering en onderhandelen worden geoefend. Met deze opleiding hoopt NVB alle ambitieuze vastgoedprofessionals nog meer te stimuleren zich te bekwamen in het mooiste vak op aarde: het creëren van prettige woonomgevingen en plezierige werken recreatiegebieden! Kortom: Nederland een beetje beter en mooier maken!  

Voor wie?

NVB streeft naar heterogene groepen waardoor met name bij de praktijkgerichte opdrachten functionele interactie mogelijk is en de cases vanuit verschillende invalshoeken worden benaderd. Deze opleiding is dus niet alleen bedoeld voor ontwikkelaars en ontwikkelende bouwers maar ook zeer interessant voor vastgoedprofessionals bij gemeenten, beleggers en corporaties.

De modulaire opzet van de opleiding biedt deelnemers veel keuzevrijheid bij het bepalen van de persoonlijke leerroute. De opleiding start met een eendaagse introductiemodule. Vervolgens bepaalt de cursist naast een aantal verplichte dagen (bijv. 2-daagse training en excursie) zo veel mogelijk zijn eigen leerroute. Gedurende de 2e helft van de opleiding krijgt de student een schrijfopdracht waarmee de communicatieve vaardigheden op dit vlak worden getoetst. In september 2020 wordt ter inspiratie een excursie naar een toonaangevende (her)ontwikkeling aangeboden.

Het resultaat

Per gevolgde ASRE-module ontvangen deelnemers een ASRE certificaat. Als de gehele opleiding succesvol is afgerond ontvangt de deelnemer het NVB diploma ‘Projectontwikkeling Nieuwe Stijl’.

Periode, studieduur en locatie

De opleiding start op 8 oktober 2019 met de introductiemodule (startdag) en kan in 12-14 maanden doorlopen worden. Door de modulaire opzet is het mogelijk het studietempo aan te passen aan de persoonlijke situatie. Ook kunnen deelnemers voorafgaand aan de introductiemodule losse modules volgen. Deze kunnen worden ingebracht in de NVB opleiding. Bekijk hier onze adviesroute.

Thomas Penders is projectontwikkelaar bij KBM Groep en volgt de NVB Opleiding 'Projectontwikkeling Nieuwe Stijl'.
lees zijn ervaringen

Eisen

WO/HBO werk- en denkniveau (bij voorkeur minimaal 2-3 jaar relevante werkervaring).

Investering

De investering voor deelname aan deze opleiding bedraagt €9.450,-. Medewerkers van NVB lidbedrijven krijgen €1.200,- korting en betalen €8.250,-. Hiervan is ruim 2/3 deel vrij van BTW. Dit bedrag is inclusief studiemateriaal, catering en examenkosten. Op de startdag delen we een studiemap uit waarmee de hele looptijd gewerkt kan worden. Klik hier om direct aan te melden.

Ook na het behalen van je diploma blijft de NVB Opleiding ‘Projectontwikkeling Nieuwe Stijl’ van waarde. Je wordt automatisch lid van de actieve Alumnivereniging van de opleiding. Hierdoor vergroot je niet alleen je netwerk, maar blijf je ook na de opleiding op de hoogte van bijzondere ontwikkelingen binnen je vakgebied.

Opleiding 2020-2021

Geïnteresseerd in deze opleiding? Geef je gegevens aan ons door via de knop ‘interesse’. Vragen? Neem contact op: