Vacatures

NVB zoekt ter vervanging (zwangerschapsverlof) van een van haar collega’s een enthousiaste assistent officemanager

NVB is een branchevereniging voor projectontwikkelaars en (ontwikkelende) bouwondernemingen. Bij alles wat wij als NVB doen, staan onze leden centraal. Wij ondersteunen hen al ruim 85 jaar bij het uitoefenen van het mooiste vak ter wereld: ons land dagelijks een stukje mooier maken! En daar zijn we best een beetje trots op.

Korte lijnen en snel schakelen. Dat doen we als het gaat om belangenbehartiging en onze (juridische) ledenservice maar ook bij het uitvoeren van marktonderzoeken en het inspireren van onze leden.

Ook bij ons is het officemanagement de plek waar alles en iedereen samenkomt en waar onze dienstverlening start. Iedereen voelt zich bij ons welkom. Dat blijkt uit zowel onze schriftelijke als mondelinge communicatie en serviceverlening.

Vind je het leuk om meer werkervaring op te doen, woon je in de buurt van Voorburg/Den Haag en ben je beschikbaar in de periode 
oktober 2018 - april 2019?

Laat dan snel van je horen. We kijken er naar uit kennis met je te maken!
 

Onze ideale tijdelijke collega:
  • Is klantgericht, sociaal en pragmatisch creatief
  • Is actief, positief, vriendelijk én zakelijk
  • Houdt van secretarieel werk
  • Is perfect in Nederlands en heeft een actieve stem
  • Heeft enige werkervaring in vergelijkbare functie
  • Weet hoe de digitale communicatiewegen lopen
  • Is handig met CRM-systemen, adressenbeheer en Office
  • Wil graag 3,5 dag werken
     
Wat bieden wij jou?

Een veelzijdige tijdelijke functie in een klein enthousiast team (8 medewerkers) met een open sfeer en informele omgangsvormen. Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Salarisindicatie: tussen € 2.200 en € 2.400 bruto per maand (o.b.v. 40 uur) + 8% vakantiegeld en reiskostenvergoeding.  
 

Hoe solliciteer je?

Spreekt deze functie je aan, stuur ons dan zo snel mogelijk je motivatie en een kort CV per email naar Carola Notting (carola@nvb-bouw.nl) of Anneloes van der Woude (anneloes@nvb-bouw.nl). Voor meer info kun je ook met ons bellen: 070 386 02 04.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.